Sportsko humanitarna manifestacija SPORTSKA BAJKA

Sportsko humanitarna manifestacija SPORTSKA BAJKA – ZOO VRT, Palić  15.06.2013.

Karate klub Enpi će sa svojim članovima učestvovati u realizaciji Sportsko humanitarne manifestacije pod nazivom SPORTSKA BAJKA. Ulaznica u Zoo Vrt je PAKETIĆ ! Kutija za cipele se pretvara u čarobni osmeh pun poklončića za decu bez roditeljskog staranja i ostale specijalne goste. U kutiju stavite sve ono što jedno školsko dete može da obraduje ( sveske, knjige, školski pribor, pribor za ličnu higijenu, slatkiši, čarapice, odeća…)

 

Jedan roditelj + Jedno dete  = Paketić = ULAZNICA !

 

Subotička firma Reciklenko će pomoći da deca nauče koliko je važno imati čistu okolinu. Oni su se pobrinuli za mesta na kojima možete odložiti otpad. Ponesite prazne flaše, stari papir i karton, prazne limenke… Dajte svojoj deci primer kako da postupaju sa otpadom i na koji način da ga odlože na pravo mesto.

 

Gosti ovogodišnje SPORTSKE BAJKE u Subotici biće naši sportski velikani Predrag Peruničić (državni sekretar za sport i Đula Mešter.

 

Naš klub će imati svoj deo prostora u okviru ZOO vrta gde će se postaviti tatami, i gde će se okupiti svi članovi našeg kluba. Program traje od 11 – 14 h i predviđeno je da u tom periodu grupa po grupa odradi po jedan trening. Zbog toga je potrebno da svi dođu u kimonima a ko nema kimono u majicama karate kluba Enpi. Takmičari u borbama da ponesu i rukavice.

MOLIMO VAS DA SE ODAZOVETE OVOJ HUMANITARNOJ AKCIJI I DA ZAJEDNO PROVEDEMO TRI SATA U LEPOM DRUŽENJU. NE ZABORAVITE PONETI PAKETIĆ KAO ULAZNICU.

Нема коментара

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply