Karate kamp „Buljarica 2013“ Crna Gora – od 22. jula do 9. avgusta

KARATE KAMP „BULJARICA 2013“ CRNA GORA:
Buljarice se nalaze na crnogorskom primoriju, udaljene 3 km od Petrovca na moru, 20 km od Budve, 19 km od Bara i 45 km od Tivta.

Kamp “Buljarica 2013″ će se održati u jeku turističke sezone u Crnoj Gori, u tri smene u periodu od 13. jula do 09. avgusta 2013 godine.

Kamp je u vlasništvu izviđačkog odreda “Jadran” iz Skoplja i već više od 40 godina radi punim kapacitetom. Smešten je ispod “Jadranske magistrale”, udaljen 500 metara od jedne od najlepših plaža na crnogorskom primoriju.

U kampu se nalazi: 75 bungalova, centralna kuhinja i trepezarija, 2 velika zajednička mokra čvora, teren za mali fudbal, kafić, ambulanta…

Smeštaj je u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima, u hladovini stoletnog maslinjaka.

Ishrana je u centralnoj trepezariji kampa, na bazi samoposluživanja.

Lekari angažovani u velikom Savezu vodiće stalnu brigu o zdravlju učesnika kampa.

Treninzi će se održavati 2 puta dnevno i vodiće ih afirmisani treneri Saveza, po programu koji će biti usklađen za rad, kako po uzrastu, tako i prema nivou znanja.

Novinari i snimatelji SOS kanala će pratiti sva dešavanja u kampu i o tome će izveštavati u svojoj emisiji.

Organizatori se obavezuju da će učiniti sve da boravak u kampu protekne u nezaboravnoj atmosferi, počev od kvalitetnih treninga, organizovanih odlazaka na plažu, škole plivanja, raznih igara, disko večeri…

Broj mesta u svakoj smeni je ograničen, pa Vas molimo da se do kraja februara 2013. godine prijavite kod svojih trenera i uplatom prve rate, potvrdite i rezervišete svoje učešće u kampu.

U drugoj smeni će se održati predavanje i ispiti za sticanje diplome Operativnog trenera karatea (po novom Zakonu o sportu ovu diplomu moraju imati svi oni koji vode treninge u klubovima ili sekcijama) Predavanja i ispite će držati profesori Fakulteta za fizičku kulturu akreditovani od Ministarstva prosvete.

Svi zainteresovani kandidati za ovaj kurs moraju se prijaviti najkasnije do 1. maja 2013. godine, zbog pravovremenog potpisivanja ugovora između Saveza i Fakulteta.

Svi reprezentativcima Srbije, koji budu na spisku selektorske Komisije za nastup na Prvenstvu Sveta u Novom Sadu, od 11.-13. oktobra 2013. godine obavezni su da prisustvuju ovim pripremama.

 

Prijave i dodatne informacije:

Milorad Ćopić

Generalni sekretar Saveza

Telefon: 024/524 136

Tel./fax.: 024/673 805

Mobilni: 063/566 346

E-mail: sksserbia@gmail.com

Нема коментара