Početak drugog dela takmičarske sezone i pripreme za prvenstvo sveta

Početak drugog dela takmičarske sezone i pripreme za prvenstvo sveta

 

Najvažniji sportski događaj u 2013. godini za Šotokan karate savez Srbije je 21. Svetsko Šotokan prvenstvo i 6. Kohai kup koji se održavaju 12 i 13. oktobra u Novom Sadu. Karate klub “Enpi” u okviru priprema za Svetsko prvenstvo nije prekidao sa radom tokom celog leta.

 

Učestvovali smo na pripremama reprezentacije u Buljaricama, Crna Gora od 22.07. – 09.08.2013. godine, zatim na pripremama u Vrbasu od 16-24.08.2013. godine, i sada smo krenuli sa kontrolnim turnirima, na kojima treba da tempiramo formu za Svetsko prvenstvo.

Proteklog vikenda smo nastupili na Otvorenom prvenstvu Srbije u Čačku sa dva takmičara, gde je Simona Ivković osvojila tri zlatne medalje, dok je Sofija Arsić osvojila srebrnu medalju u katama i bronzanu u borbama.

 

Sledećeg vikenda seniorska reprezentacija nastupa u Banjaluci, na tromeču sa reprezentacijama Srpske i Rumunije. Mlađi uzrasti nastupiće u Šabcu, na karate turniru “Čivijada open”.

 

U toku je upis novih članova u karate klub “Enpi”, i sve informacije se mogu potražiti na našem sajtu: www.enpi.org.rs ili na telefone: 673 – 805, 063 566 346

 

 

 

Predsednik

Ćopić Milorad

 

Нема коментара